Novi Sad
19.09.2011.
08:15 > 09:07
Novosađani za gas duguju više od 300 miliona dinara, a u preduzeću "Novi Sad - Gas" ističu da bi taj dug mogao da bude još veći, zbog najavljenog poskupljenja uoči nove grejne sezone.
  • Zoltan

    19.09.2011 14:55
    Vreme je da neki krenu da sade drva i seku drva. Dobro je za mišiće. A i grad bi mogao da organizuje masovnu sadnju i prodaju - ogreva. "JP Gradske Šume". Krenuo bi posao ugradnje kamina i odžačara. Naravno, sve ovo važi za kuće a ne za stanove - mada... nije ništa nezamislivo i neizvodljivo.
  • Lalla

    19.09.2011 12:19
    nesto u racunu ne stima....
    Jovo,kaze da se zaduzuje kod banaka da bi platio gas Srbijagasu...
    Bajatovic se zaduzuje kod Drzave da bi platio gas Rusima..posto potrosaci odnosno distributer ne izmiruje svoje obavese?????
    Svi se zaduzuju,za isti dug?????
    Kada kod privatnika nema naplate - nema ni plata!!!!!!!!!
    Kod JP nikad vece plate - vise zaposlenih i vecih gubitaka!!!!!
    A PLATE VELIKE I REDOVNE????????!!!!!!!!
    Ako laze koza - rog ne laze!!!!!!!!..
    Drzue Tito skrenusmo sa puta,
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!!!!!!!!!....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna